15-03 Matchverslag Strijpen - SKZ 0-2

Nadat SK Zandbergen vorig weekend de duimen moest leggen tegen Herdersem, had het alle titelhoop laten varen. De coaches lieten de brui echter niet zomaar hangen en legden er dan ook ferm de pees op en voerden de trainingsarbeid flink op. SK Zandbergen recupereerde de geschorste T. Hooge en T. Deslagmeulder, G. Beeckmans gaf forfait voor de partij.

 

Onder aangename voetbalomstandigheden startte SK Zandbergen alweer het gretigst. Helaas resulteerde dit nauwelijks tot echt doelgevaar. M. Adriaens kreeg een vrije rol maar worstelde met zichzelf tijdens de aanvangsfase. Een sterke K. De Veirman toonde zich heer en meester op het Zandbergse middenveld en groeit dan ook opnieuw naar zijn oude niveau. SK Zandbergen vond pas in de 28ste minuut een opening via een afstandsschot van T. Hooge. Dit was ook meteen de ruststand.

 

Ook na de rust was het SK Zandbergen dat het spel trachtte te verdelen. Het hobbelige veld was niet bepaald bevorderlijk voor het spel. Even leek SK Zandbergen dan ook in hetzelfde bedje ziek toen het vergat de score te verdubbelen. Het was wachten tot de 77ste minuut tot M. Adriaens zich kon doorzetten en mocht afstormen op de doelman. Hij werkte zijn solo knap af en zorgde voor de 0-2 eindstand op het scorebord.

 

We are SK Zandbergen!!!

 

Strijpen: R. Roelandt, B. Machtelinckx, P. De Bruycker (71’ D. De Sutter), J. Sioncke (63’ T. Roelandt), B. Haegeman (79’ K. Verbanck), S. De Clercq, K. Van De Meerschalk, K. Van Laethem, A. Van de Velde, K. Van Laethem, K. De Meyer.

 

SK Zandbergen: T. Somers, R. Van Der Bracht, S. Van Daele, D. De Bolle, J. Everaert, K. De Veirman, T. Hooge (80’ T. Deslagmeulder), M. Adriaens, M. Torrekens, T. Van Der Haegen (68’ K. De Backer), J. Aubeeck (85’ K. Langenakens).