BREAKING NEWS - " I'LL BE BACK "

In de valavond van dinsdag 12 januari 2016 voorgaand op de ochtend van woensdag 13 januari 2016 volbracht SK Zandbergen een uitzonderlijke missie. Niemand minder dan Davy Paeleman, ook wel gekend als dé Paele, Paelé en Paelemanovic, zette zijn kriebel onder een nieuwe levenslange verbintenis met voorzitter P. De Coster, gevolgd door een kater. Voor de mensen die D. Paeleman nog niet zouden kennen; D. Paeleman kon SK Zandbergen in zijn vorige passage naar derde provinciale trappen, maar besloot op de pael. SK Zandbergen zonder D. Paeleman, dat is als een café zonder bier. Aldus wisten coaches G. Van Londersele en B. Langhendries met D. Paeleman dan ook een eerste transfer van kaliber te lukken. Hiermee werd de transferperiode dan ook officieel van gang getrapt en lat zeer hoog gelegd.

 

D. Paeleman probeerde te beginnen met voetballen op zijn 10-jarige leeftijd. Door gebrek aan interesse kreeg hij de klappen van de zweep aangeleerd bij Denderwindeke alvorens te verkassen naar SK Zandbergen. De ploeg hielp hem met het behalen van zijn diploma en dankt dan ook haar huidig clublogo aan D. Paeleman’s creatieve, allicht onder invloed zijnde,  brein. Gekneed door meerdere coaches wist dit goudhaantje zich dan ook uit de slag te trekken op meerdere posities en vormde hij een gesel voor ontelbare verdedigers.

 

Zijn komst zal allicht gepaard gaan met vele foute plaatjes. En ook de bestuursleden zullen op hun hoede moeten zijn. Gedaan met radio Nostalgie na de wedstrijd maar opnieuw galmende beats en vele sneuvelende muziekboxen als resultaat. Marcelleken, Roosken, Harry, Luc, Marc en Herman zullen weer net iets meer werk hebben met het opspeuren van Jupiler stopsels. De Witten zal zijn verkoop van drankconsumpties gevoelig zien stijgen. En dan is het nog maar de vraag of hij het Denderhof opnieuw zal omtoveren tot danscafé nadat hij de gespierde Zandbergse gladiatoren verplicht de borst te ontbloten na een nieuwe driepunter zoals weleer.

 

Mocht de naam Davy Paeleman nog steeds geen belletje doen rinkelen, wendt u zich dan gauw naar de eerstvolgende thuiswedstijd van SK Zandbergen van het aanstormende seizoen. U kan hem tevens boeken als DJ, drankorgel en webmaster daar hij niet terugdeinst voor het verfijnde werk. Wij wensen hem alvast een gelukkige thuiskomst en raden hem aan een waterdichte overeenkomst te sluiten met het dichtstbijzijnde taxibedrijf.

 

Na de terugkomst van deze verloren zoon, rinkelt allicht een belletje bij andere grootheden die we niet nader zullen vernoemen wegens de Wet van de Privacy. Maar één ding is zeker…
 

WE ARE SK ZANDBERGEN !!!

 

WELCOME HOME DAVY PAELEMAN !!!